اولین دانشجویان رشته مترجمی زبان عربی (مقطع کارشناسی ارشد) از پایان نامه خود دفاع کردند

By دسامبر 10, 2019اخبار پژوهشی

اولین دانشجویان رشته مترجمی زبان عربی (مقطع کارشناسی ارشد) امروز سه شنبه مورخه ۹۸/۰۹/۲۰ در آمفی تائر کتابخانه مرکزی از پایان نامه خود دفاع کردند.

سرکار خانم لیلا فاضلی دانشجوی ورودی ۱۳۹۶ رشته مترجمی زبان عربی (مقطع کارشناسی ارشد) پایان نامه خود را با عنوان “چالش­ها و راهکارهای برابریابی ضرب­المثل­ها در فن ترجمه تحلیل موردی: برابریابی ضرب­المثل­های اهوازی در ضرب­المثل­های فارسی” به راهنمایی دکتر مرتضی زارع برمی و مشاوره دکتر فرشته افضلی، با درجه عالی و با نمره ۲۰ دفاع نمودند.

همچنین سرکار خانم آرزو حقگو دانشجوی ورودی ۱۳۹۶ رشته مترجی زبان عربی (مقطع کارشناسی ارشد) پایان نامه خود را با عنوان “بسندگی و پذیرفتگی ترجمه با Google Translate تحلیل موردی: ترجمة متون عربی به فارسی و فرآیند معکوس­سازی برون­داد ماشین” به راهنمایی دکتر مرتضی زارع برمی و مشاوره دکتر فرشته افضلی با درجه عالی و با نمره ۲۰ دفاع نمودند.

برای این دانشجویان و اساتید محترم ایشان آرزوی توفیق و سلامتی داریم.